Обича скъпото и лукса. Aнна Шермин се е снимала за родния

...
Обича скъпото и лукса. Aнна Шермин се е снимала за родния
Коментари Харесай

Малшанс! Бруталната Анна Шермин изоставя милионер, за да влезе в „Ергенът“

Обича скъпото и лукса. Aнна Шермин се е снимала за родния „ Плейбой “, има много силикон в гърдите. Една от участничките в „ Ергенът “ изоставя милионер, с цел да влезе в шоуто, научи „ България Днес “.

Става дума за Анна Метушева, която е показана като Шермин в продукцията. Мацката е първа приятелка с Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, разбра още „ България Днес “.

Най-чаканото предаване у нас започва късно нощес в ефира на БиТи Ви. В тазгодишния „ Ергенът “ 26 дами се борят за сърцето на милионера Алекс Младенов.

Метушева е същинска силиконовата бомба. Видно е, че има много кубици в големите дини. Мацката взема решение да влезе в третия сезон на „ Ергенът “ малко преди да стартират фотосите на шоуто, разкриват наши източници. Преломният миг, с цел да се впусне в риалити формата, е раздялата с гадже милионер.

До лятото на предходната година Анна Шермин има връзка с ултрабогат чужденец, разкриват още нашите източници. Двамата идват в България на отмора и Шермин да запознае роднините си с изгората, само че внезапно в връзките им настава провал. Следват бурни кавги. И с цел да му го върне тъпкано, огнената русокоска влиза в „ Ергенът “, където желае да се бори за сърцето на синеокия хубавец Алекс.

Синеокият красавец незабавно е хванал окото на Анна Шермин. Той е показан като милионер, а също така е много прелъстителен мъж.

По информацията на вестника обаче Шермин не съумява да стигне до заветната си цел – да завоюва сърцето на Младенов. Това издадоха за „ България Днес “ източници от продукцията.

Метушева е родена в България, само че живее в Израел. Там е известна с прозвището Шермин, което й дават и в „ Ергенът “. Изявява се като модел, излиза наяве от профила й в обществената мрежа. Преди години даже снима серия за мъжката библия „ Плейбой “ у нас.

Анна Шермин показва много бляскав метод на живот. Секси мацето непрекъснато пътува по скъпите дестинации в света и спи в най-популярните хотели в Дубай, Бали, Тайланд и всички други места, привличащи родния, а и международния елит, излиза наяве от профила й в обществените мрежи. Наскоро даже е била в Индонезия, хвали се самата тя.

„ България Днес “ още преди повече от месец писа за някои от участничките, които прекрачват прага на имението, където се снима „ Ергенът “. Една от тях е Теа Добрева, печелила купата Най-еротичната българка.

И тази година множеството мацки са минали през пластичните хирурзи, с цел да наподобяват още по-секси. Повечето участнички са модифицирани в бюста, само че има и такива, които са легнали под ножа за няколко разкрасителни процедури. Такъв е казусът с Памела Иванова. Мацката се устоя от обществените мрежи, където има стотици хиляди почитатели. Освен това се занимава и с маркетинг. Любопитното е, че Памела влиза в шоуто със сестра си Габриела. Така за първи път в предаването ще има родственици. И нищо чудно двете знойни хубавици да се изпокарат поради милионера Алекс.

В предаването влиза и друга русокоска – Йоана Младенова. Мацката е разпален странник и обикаля света.

За първи път откогато върви в народен ефир, шоуто е локализирано в Гърция, а не в Турция, както бе в първите 2 години.

В общественото пространство още в края на предходната година се появиха клюки, че до финала стигат Надежда Нишева и Маги Томова. Победата била за първата, издават клюкари. Истината обаче е напълно друга, настояват осведомени с развоя на формата, и тази „ клевета “ е спусната, с цел да се шуми повече към „ Ергенът “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР